Århus Riffelskytte Klub

Er du vores nye børneskytte?

Ledige pladser som børneskytte i Aarhus Riffelskytte Klub!

Kunne du tænke dig at lære at skyde med riffel. Så kan du nu blive en del af en god skytteklub, som holder til i Aarhus’ helt nye skyttecenter.
Du vil lære at skyde med salon- og luftriffel – og for at blive dygtig træner du både din koncentration, vejrtrækning og din håndtering af riflen. Som børneskytte er der rig mulighed for, meget hurtigt, at deltage i både landsdels- og danmarksmesterskaber samt i almindelige konkurrencer rundt i regionen.
Du kan få to prøvetimer gratis og du kan prøve op til fire gange, før det er nødvendigt du melder dig ind i klubben. Årskontingent koster 400 kr. Den ugentlige træning koster 25 kr. pr. gang, som er betaling for ammunition.

Vores traditionsrige klub er præget af god stemning og godt kammeratskab – og vi vil glæde os til også at byde dig velkommen!
Er du interesseret i at høre mere eller komme til prøvetræning, så tag endelig kontakt til Henning Clausen på mailadressen: ingerhenning@newmail.dk

I vinterhalvåret hører vi hjemme på Gøteborgalle 11, 8200 Århus N, om sommeren skyder vi udendørs på Vesterengvej 26 8200 Århus N

Der er fast træning hver tirsdag, og evt torsdag efter aftale.